top of page

concepting & branding​

& print

 & online​

& film

Onze ‘roots’ liggen in vormgeving en design. En omdat wij ervaren merkvertalers zijn, ontwerpen wij niet alleen een logo. Wij vertellen een verhaal, middels een uitgebalanceerd en uitgewerkt design in een goed doordacht stappenplan.

Bedrijfsmagazines, relatiemedia, brochures en personeelsbladen bieden alle ruimte om de breedte in te gaan. Maar hoe geef je aan alle exposure vorm? Over deze en nog meer zaken maken wij ons graag druk.

De website; het is één van de platvormen van de moderne tijd.

U weet wat u wilt vertellen en bereiken. Wij weten hoe wij uw communicatieboodschappen het beste kunt vertalen naar een online platvorm.

Creëer een visuele beleving. Ook online! Beeldtaal is universeel. En het werkt. Beelden zetten mensen in beweging. Zinderende zintuigen. Van ‘quick & dirty’ tot super professionele uitzendkwaliteit. Alles hangt af van jouw ambities.

“Iedereen geeft een eigen betekenis aan een beeld. Dat maakt ons allemaal uniek. Zinderende zintuigen. Maar welke indruk laat jij achter? Wij gaan hierover graag in gesprek. Want in de dialoog, het zien en beleven ligt de sleutel voor creatie. Wij zijn jong en to the point. Ervaren en enthousiast. Door even in uw huid te kruipen en aandacht te hebben voor de boodschap, kunnen wij deze vertalen in ideeën en verrassende vormen.”

Zinderende Zintuigen

bottom of page