top of page

Concepting & Branding

Vertalen naar beelden, dat is ons werk. Want hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap een aansprekende betekenis krijgt. Onze wortels liggen binnen design en vormgeving. Maar ook in het organiseren van ‘betekenisgeving’ zowel binnen uw onderneming als daarbuiten. Omdat wij ervaren merkvertalers zijn, ontwerpen wij niet alleen een logo. Wij vertellen een verhaal, jouw verhaal, middels een uitgebalanceerd en uitgewerkt design in een goed doordacht stappenplan.

Band & Band

​​
Band & Band is hét recruitmentbureau voor women in secretary. Bert Band en Marjolein Band (broer & zus) zijn ijzersterk in het vinden van dé match en bemiddelen met groot succes secretariële professionals bij de juiste werkgever.

 

Villaro ontwikkelde voor Band & Band de complete identiteit: de naam, het logo, de huisstijl en de internetsite. Het logo staat voor het & teken en beeld de kracht, plezier en expressie uit van de vrouw.

Basiskleuren zwart en zilver. Chique en sterk.

 

Belasting & Douane Museum​

​​
Nieuwe merkidentiteit voor Belasting & Douanemuseum. Zowel offline (print en signing) als online communicatie verzorgd door Villaro.

bottom of page